Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Έρχονται τα "φρουτάκια" του Ο.Π.Α.Π.

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 3116 φορές

 

29/05/2010, 00:15

 

 

 

βιντεολότο ΟΠΑΠ

 

Βιντεολόττο θα ονομάζεται το νέο παιχνίδι του Ο.Π.Α.Π., δηλαδή τα ηλεκτρονικά «φρουτάκια» όπως είναι πιο γνωστά στην «πιάτσα». Στελέχη του Οργανισμού πραγματοποιούν τους τελευταίους μήνες συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό, σε χώρες όπου καταργήθηκε πρόσφατα το μονοπώλιο των τυχερών παιχνιδιών, προκειμένου να προετοιμαστούν για το επερχόμενο άνοιγμα της αγοράς και στη χώρα μας.


Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον του Ο.Π.Α.Π. αποτελούν τα «φρουτάκια» με τις διάφορες πλατφόρμες και εκδοχές του παιχνιδιού, τα οποία ο Οργανισμός επιθυμεί να ενσωματώσει στο δίκτυο των πρακτορείων με τα οποία συνεργάζεται καθώς εκτιμά πως τα παιχνίδια αυτά είναι συμπληρωματικά με τα ήδη υπάρχοντα του Ο.Π.ΑΠ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε συνομιλίες με κορυφαίες εταιρείες βιντεολόττο στον κόσμο από τις οποίες θα αγοράσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και ερωτηματικό παραμένει από ποιον θα αγοράσει τελικά τα τερματικά μηχανήματα και την υποστήριξη. Πολύ πιθανή είναι η συνεργασία με τη νούμερο 1 εταιρεία βιντεολόττο στον πλανήτη την Lottomatica, εφόσον βέβαια η εταιρεία δεν αποφασίσει να εισέλθει από μόνη της στην Ελλάδα, μετά την απελευθέρωση της αγοράς. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο ελληνικός Οργανισμός σίγουρα διεθέτει προβάδισμα στην αγορά έναντι του ανταγωνισμού καθώς διαθέτει ήδη ένα τεράστιο δίκτυο 5.000 συνεργαζόμενων πρακτορείων.


Ωστόσο, οι σχέσεις με τους πράκτορες δεν φαίνεται να είναι οι καλύτερες δυνατές και το μέλλον παραμένει αβέβαιο, καθώς οι συμβάσεις αποκλειστικότητας δεν έχουν κυρωθεί. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η απεργία που εξήγγειλαν οι πράκτορες την ημέρα του τελικού του Champions League, μια ενέργεια που δείχνει την ένταση στις σχέσεις τους με τη διοίκηση του Ο.Π.Α.Π.

 

 

 

     

 

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις