Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Εξαιρετική παρoυσία και 3η θέση για τη Ελλάδα στο 1o World Team Poker

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1354 φορές

 

26/05/2010, 22:55

 

 

 

 

World Team Poker

 

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η ελληνική ομάδα στo 1ο World Team Poker (WTP) καταλαμβάνοντας την 3η θέση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την άνοδο του πόκερ στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Το 1ο World Team Poker πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαΐου με τη συμμετοχή 8 χωρών: ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Βραζιλία, Κίνα, Βιετνάμ, Αυστραλία, Ισραήλ και Ελλάδα και καλύφθηκε τηλεοπτικά από ευρωπαϊκά και αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.


Την χώρα μας εκπροσώπησαν οι: Γιώργος Καπάλας, Αλέξης Ζερβός, Γιώργος Θεοφανόπουλος, Σταύρος Κάλφας, Δημήτρης Λυρίτσης και Δημήτρης Χατζηριώτης.


Η ελληνική ομάδα αν και δεν κατάφερε τελικά να βρεθεί στα τρόπαια, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας θετικά σχόλια για τη συμμετοχή και την εμφάνισή της. Ξεκίνησε σχετικά καλά και κατάφερε σύντομα να βρεθεί στις μεσαίες θέσεις με 4 παίκτες της στο παιχνίδι και τελικά στο τραπέζι του τελικού με 3 παίκτες. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο, ήταν δεύτερη ανάμεσα στις 5 ομάδες του τελικού τραπεζιού.


Δυστυχώς από την τρίτη θέση, κάποιες κακές και άτυχες παρτίδες μας έριξαν, ενώ στο τέλος ο Γιώργος Καπάλας έκανε all in στα τελευταία 10bb, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 3η θέση.


Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά και ευχόμαστε και άλλοι έλληνες παίκτες ν’ ακολουθήσουν τα βήματά τους και να έχουν πολλές επιτυχίες.

 

 

 

World Team Poker (WTP) - Greece      World Team Poker (WTP) - China

Αριστερά η ελληνική ομάδα και δεξιά η νικήτρια ομάδα της Κίνας.

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις