Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Από το τραπέζι του πόκερ στο κρατητήριο και τον εισαγγελέα...

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1436 φορές

 

11/05/2010, 23:10

 

 

 

 

Σύλληψη

 

Από το τραπέζι του πόκερ στο κρατητήριο και τον εισαγγελέα οδηγήθηκαν περίπου 75 άτομα, γιατί σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν σε παράνομο τουρνουά πόκερ με χρηματικό έπαθλο, που αποτελεί αδίκημα του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών.


Το τουρνουά “Achaia Poker Tour” είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας» στην Οβρυά Πατρών και είχε μάλιστα προβληθεί τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή με αφίσες και διαφημίσεις σε τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Μισή περίπου ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά, άνδρες της ασφάλειας Αχαΐας συνέλαβαν παίκτες και διοργανωτές και τους προσήγαγαν αρχικά στο κτήριο της ασφάλειας και εν συνεχεία στον εισαγγελέα, παρότι στα τραπέζια δεν βρέθηκαν χρήματα (το τουρνουά είχε ποσό συμμετοχής που προκαταβαλλόταν στους διοργανωτές και χρηματικό έπαθλο για τους πρώτους παίκτες).


Αργά το βράδυ της Δευτέρας 10/5/2010 οι συλληφθέντες που κατά το πλείστον είναι νεαρής ηλικίας αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα, ενώ θα σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος τους.

 

 

 

 

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις