Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

 

Τι είναι το Neteller;

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 10721 φορές

 

 

 

Το Neteller αποτελεί αυτή τη στιγμή τον ασφαλέστερο online τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας παγκοσμίως. Μέσω της ιστοσελίδας του Neteller μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή από μια πιστωτική κάρτα και να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα στις διάφορες στοιχηματικές ιστοσελίδες χωρίς να είστε υποχρεωμένοι κάθε φορά να δίνεται τα στοιχεία του λογαριασμού σας ή της κάρτας σας σε καθεμιά από τις ιστοσελίδες που εγγράφεστε με διπλό όφελος την ασφάλεια των συναλλαγών και την ταχύτητα πραγματοποίησης τους. Όταν θελήσετε να ζητήσετε πληρωμή των κερδών σας, το Neteller πραγματοποιεί κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας ταχύτητα σε μόλις 2-4 εργάσιμες ημέρες ή σας εκδίδει ειδική προπληρωμένη κάρτα με την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές σε όλο τον κόσμο και αναλήψεις μετρητών από ATM.

            Η online υπηρεσία του Neteller ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1999 και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή στον τομέα των διαδικτυακών πληρομών με την υποστήριξη εκατομμυρίων χρηστών σε 160 κράτη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κάθε χρόνο το Neteller διαχειρίζεται δισεκατομμύρια ευρώ και γίνεται αποδεκτό όλο και από περισσότερες επιχειρήσεις προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Neteller, που έχει έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, έχει άδεια και πιστοποίηση λειτουργίας από τη Βρετανική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και έχει παράλληλα εξασφαλίσει ανάλογες πιστοποιήσεις και σε άλλα κράτη εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο προστασία στους χρήστες του κατά της ηλεκτρονικής απάτης και της υποκλοπής προσωπικών στοιχείων. Υπάρχει 24ωρη υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο μέσω email, live chat και τηλεφώνου σε όλο τον κόσμο χωρίς χρέωση.

 

Τι πλεονεκτήματα θα έχω αν εγγραφώ;

Το CLICKnBET συνεργάζεται με το Neteller και σας παρέχει 10 ευρώ δωρεάν πριν ακόμη αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε! Εγγραφείτε στο Neteller πατώντας πάνω σε ένα banner μέσα από την ιστοσελίδα μας, καταθέστε 100 ευρώ ως πρώτη κατάθεση και αυτόματα στο λογαριασμό σας θα προστεθούν 10 ευρώ bonus χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή προϋπόθεση! Παράλληλα, τα χρήματα που θα κερδίσετε στο λογαριασμό σας αν είστε τυχερός σε έναν διαγωνισμός της CLICKnBET ή από τις επιστροφές χρημάτων που σας παρέχουμε όταν χάνετε στα συνεργαζόμενα στοιχηματικά sites μπορούν να γίνουν εκτός από Paypal και με Neteller.

 

Πιο συγκεκριμένα τα κέρδη σας από την εγγραφή σας στο Neteller είναι:

  • 10 ευρώ δωρεάν bonus εγγραφής χωρίς δεσμεύσεις και προϋποθέσεις

  • 2 extra μόνιμες συμμετοχές σε κάθε διαγωνισμό του CLICKnBET

  • Άλλος ένας τρόπος πέραν του Paypal για τις πληρωμές που σας οφείλουμε από διαγωνισμούς ή επιστροφές χρημάτων

  • Ασφάλεια και ταχύτητα συναλλαγών στο διαδίκτυο

  • Αναλυτικά στοιχεία για όλες τις μεταφορές χρημάτων που πραγματοποιείτε

  • Αποδοχή από το 95% και πλέον των στοιχηματικών ιστοσελίδων

 

 

Εγγραφείτε από εδώ στο Neteller και κερδίστε 10 ευρώ δωρεάν μπόνους εγγραφής χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς

 

 

 

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις